EfectFit
Články od trénerov a fyzioterapeutov

5 hlavných výhod fitness centier EfectFit

  • Regulovaná a obmedzená kapacita
  • Iba individuálne 1on1 tréningy, žiadna "masovka"
  • Vzťahy, komunita a vzájomná zodpovednosť
  • Prísne dodržiavanie hygienických štandardov
  • Zdravie a funkčnosť pohybového aparátu

Hlavným rozdielom EfectFitu oproti "činkárniam" je regulovaný vstup do fitness centra. Každý jeden klient u nás cvičí pod dohľadom odborného trénera, presne preto vieme, kedy a koľko ľudí bude na pobočke. V najviac vyťažených večerných časoch preto u nás nájdete v priemere okolo 8 cvičencov (v momentálnej situácii maximálne 6) na jednu hodinu. Je to veľký rozdiel oproti pohybu v iných fitness centrách, ktoré poskytujú voľný vstup a v princípe tam môže naraz cvičiť akékoľvek množstvo ľudí.

Preto je pre nás zároveň jednoduchšie dodržiavať vysoké hygienické štandardy a opatrenia. Každý tréner automaticky po ukončení tréningu čistí a odkladá všetko náčinie po klientovi. Rovnako, v šatňových priestoroch vieme ľahko a efektívne dodržiavať poriadok a čistotu.

Výhodou "privátneho", individuálneho konceptu fitness centra sú blízke vzťahy medzi trénermi a klientmi. Komunita v pravom zmysle slova. Všetci sa poznajú a správajú sa k sebe ako ku kamarátom, zodpovedne. Akonáhle sa niekto necíti zdravo, do fitness centra nepríde, keďže nechce ohroziť svojich "blízkych".

V EfectFite cvičíme zdravo a funkčne. Našou prioritou je, aby sa klienti cítili dobre vo svojom tele, bez bolestí či iných pohybových obmedzení. Myslíme si, že v tejto dobe home office-ov a obmedzenej mobility je to ešte dôležitejšie. Ľudia sa oveľa menej hýbu a niekedy trávia celé dni doma na gauči pred počítačom alebo televízorom. Ich pohybový aparát rýchlo ochabuje a stráca tak svoju základnú funkčnosť či mobilitu. A štandardne potom prichádzajú rôzne bolesti, najmä chrbtice.

Páčil sa vám článok?

Spoznajte nás osobne! Prečítajte si ďalšie »

Prvý
tréning

Vyplňte jednoduchý formulár
Prvý krok k vášmu cieľu len za 20 sekúnd

Prvý tréning s osobným trénerom je u nás zadarmo a bez záväzkov. Prihláste sa naň prostredníctvom formuláru, telefonicky na 0905 339 959 alebo emailom na info@efectfit.sk. Čas a termín úvodného tréningu zladíme tak, aby vyhovoval obom stranám. Tešíme sa na vás! Viac info o úvodnom tréningu nájdete tu »

Filip
Komunikovať s Vami bude

Filip

0905 339 959 info@efectfit.sk po - pia 9:00-17:00
Ema, 34 rokov
"Vôbec som netušila, čo ma čaká keď sa prihlásim do EfectFitu, ale musela som so sebou niečo začať robiť. Našťastie boli ku mne veľmi príjemní, ústretoví a ľahko sme si dohodli postup spolupráce."
(Nezáväzná prihláška)

Privátne fitko

Obmedzená kapacita cvičiacich.

Bez viazanosti či zmlúv

Platíte, len keď cvičíte.