EfectFit
Články od trénerov a fyzioterapeutov

3 hlavné dôvody, prečo ľudia hľadajú osobného trénera

Cvičiť pod dohľadom osobného trénera sa stáva čoraz bežnejšie a ľudia služby kvalifikovaného fitness trénera vyhľadávajú častejšie ako v minulosti. Aké sú hlavné dôvody tohto trendu? Spravili sme si prieskum medzi desiatkami klientov v našich fitness centrách a podarilo sa nám z toho vytvoriť 3 kategórie:

  1. Zdravie
  2. Čas
  3. Vedenie a kontrola

Myslíme si, že presne kopírujú celkové trendy tejto doby.

Aspekt zdravia sa tlačí do popredia už dlhšie ako len teraz vo vírusovom období. Problémom je, že ľudia trávia veľké množstvo času na zadku 😊 Ospravedlňujeme sa za výraz, ale je to žiaľ tak. V aute, v kancelárii, na home office, doma na gauči s mobilom v ruke. A nemusíme si nahovárať, že pred počítačom sedíme všetci dokonale anatomicky správne. Ľudský aparát trpí a skôr či neskôr nám to adekvátne "oznámi" bolesťou. A osobný tréner je odborník, ktorého následne oslovíme. Prečo?

Lebo si svoje zdravie začneme vážiť a nechceme si vo fitness centre ešte viac ublížiť. A ešte? Potrebujeme to čo najskôr a šetríme tak drahocenný čas. Kto má v dnešnej dobe čas googliť, ako si dať dokopy chrbát svojpomocne, lúštiť latinské názvy či pozrieť stovky videí? Veď predsa osobný tréner je ten, ktorý to vyštudoval a žije tým každý deň. Poďme sa mu ozvať...

A keď už začneme makať, čo nás pri tom dlhodobo udrží a pozná odpoveď na všetky výhovorky? Osobný tréner? Áno, osobný tréner je v podstate kontrolór, ktorý nás "naháňa" na tréningy a dohliada, aby sme ich kvalitne odcvičili. V jednoduchosti, vedie klienta k jeho cieľu bez ohľadu na počasie či náladu 😊 A aj keď to občas nie je príjemné a bolí to, z dlhodobého horizontu sme za to vďační a spokojní s výsledkami.

Našich osobných trénerov si môžete pozrieť tu.

Páčil sa vám článok?

Spoznajte nás osobne! Prečítajte si ďalšie »

Prvý
tréning

Vyplňte jednoduchý formulár
Prvý krok k vášmu cieľu len za 20 sekúnd

Prvý tréning s osobným trénerom je u nás zadarmo a bez záväzkov. Prihláste sa naň prostredníctvom formuláru, telefonicky na 0905 339 959 alebo emailom na info@efectfit.sk. Čas a termín úvodného tréningu zladíme tak, aby vyhovoval obom stranám. Tešíme sa na vás! Viac info o úvodnom tréningu nájdete tu »

Filip
Komunikovať s Vami bude

Filip

0905 339 959 info@efectfit.sk po - pia 9:00-17:00
Michal, 39 rokov
"Odoslanie formulára bola pre mňa vtedy veľká výzva, strašne som sa bál a hanbil ísť do fitka. Už je to však takmer pol roka a určite neľutujem."
(Nezáväzná prihláška)

Privátne fitko

Obmedzená kapacita cvičiacich.

Bez viazanosti či zmlúv

Platíte, len keď cvičíte.