EfectFit
Články od trénerov a fyzioterapeutov

EfectFit Holíčska v kocke

V poradí štvrtá pobočka fitness centra EfectFit sa nachádza na ulici Holíčska 5 v Petržalke. Táto prevádzka funguje od jesene roku 2016 a je najnovším prírastkom do rodiny fitness centier a osobných trénerov EfectFit. Rovnako ako v každom EfectFit-e je petržalské fitko charakteristické one-on-one konceptom osobných tréningov- každý vstup je možný len pod dohľadom osobného trénera. Dosť bolo nudného úvodu, teraz pár otázok na jedného z majiteľov franchisingovej pobočky Marcela Virgu:

Q: Marcel, môžeme sa štandardne tešiť na nudných osobných trénerov ako v každom EfectFit-e?

A: Ak pod pojmom nudní myslíš profesionálov z oboru a mladých dynamických ľudí, tak určite áno. Neustále pracujeme na vedomostnom a osobnostnom napredovaní našich trénerov, takže nuda nehrozí.

Q: Okej a koľko Vás je teda momentálne? Sú tam samí "certifikovaní" odborníci, ktorí všetko vedia a so všetkým pomôžu?

A: Dokopy nás je momentálne osem - päť kondičných trénerov, fyzioterapeutka, tréner thajského boxu a jedna osobná trénerka. Odborníci to sú, ale všetci najmä v oblasti svojho pôsobenia, takže určite nie každý "odborník na všetko".

Q: S akými problémami resp. dôvodmi za Vami najčastejšie chodia klienti?

A: Najčastejšie sú to dôvody ako redukcia hmotnosti, zdravotné obmedzenia vyplývajúce z moderného životného štýlu (najmä bolesti chrbtice), zlepšenie kondície a držania tela.

Q: A okrem bežnej populácie Vás navštevujú aj športovci?

A: Áno, navštevujú nás aj profi športovci, s ktorými spolupracujeme pri realizácií čiastkových cieľov v rámci prípravného obdobia- napr. americký futbal, futbal, hokej, moto GP, zjazdové lyžovanie.

Q: Teraz sú veľkým hitom vo fitkách členské poplatky či iné formy viazanosti, ako to je u Vás?

A: Tento trend sa nás netýka - okrem samotného tréningu u nás žiadne členské poplatky ani viazanosť neexistujú. Klientov sa snažíme udržiavať kvalitou služieb.

Viac o výhodách EfectFit si môžete prečítať tu.

Q: Super presvedčil si ma. Chcem cvičiť a vyzerať ako ty! :) A keď prídem, budem mať kde zaparkovať?

A: Teším sa, s parkovaním určite nebudeš mať žiadny problém. Každý klient má k dispozícií parking a ešte aj kávičku ti rád spravím :-). Okrem toho sú nás samozrejmosťou uterák, voda či sprchové gély a iné príjemné bonusy už v cene tréningu.

Prečítať viac o pobočke na Holíčskej si môžete na tejto stránke.

Páčil sa vám článok?

Spoznajte nás osobne! Prečítajte si ďalšie »

Prvý
tréning

Vyplňte jednoduchý formulár
Prvý krok k vášmu cieľu len za 20 sekúnd

Prvý tréning s osobným trénerom je u nás zadarmo a bez záväzkov. Prihláste sa naň prostredníctvom formuláru, telefonicky na 0905 339 959 alebo emailom na info@efectfit.sk. Čas a termín úvodného tréningu zladíme tak, aby vyhovoval obom stranám. Tešíme sa na vás! Viac info o úvodnom tréningu nájdete tu »

Filip
Komunikovať s Vami bude

Filip

0905 339 959 info@efectfit.sk po - pia 9:00-17:00
Veronika, 29 rokov
"Dlhšie som uvažovala, či vyplním formulár a čo sa stane potom. Asi o tri hodinky mi však zavolala veľmi príjemná slečna, všetko vysvetlila a už dva roky cvičím v EfectFite."
(Nezáväzná prihláška)

Privátne fitko

Obmedzená kapacita cvičiacich.

Bez viazanosti či zmlúv

Platíte, len keď cvičíte.