EfectFit
Články od trénerov a fyzioterapeutov

Ako a prečo vznikol EfectFit?

Často krát sa stretávame s touto otázkou či už od trénerov, kamarátov, klientov alebo obchodných partnerov- tak prečo o tom nenapísať pilotný článok nášho blogu?

Myšlienka fitness centra EfectFit s prívlastkom "privátne", a teda možnosťou vstupu iba s osobným trénerom vznikla z jednoduchého dôvodu. Ja a kolega Filip ako osobní tréneri sme neboli spokojní so službami resp. prístupom, ktoré boli poskytované našim klientom vo fitness centre, kde sme pôsobili. Či už vybavením v zmysle "narvatého" fitka strojmi s jednou rebrinou a jednými TRX-ami alebo problémom recepčnej načapovať pohár vody klientovi alebo... Tých dôvodov bolo viacero a zároveň sme ich nedokázali nijakým spôsobom ovplyvniť. Dobrý osobný tréning pre nás nebol a ani teraz nie je iba o 100% odbornej práci osobného trénera, ale komplexnej súhre všetkých faktorov od prekročenia prahu fitness centra až po obutie topánok pri odchode. Preto sme sa nemohli stotožniť s myšlienkou, že to klientom nevieme poskytnúť spôsobom, aký považujeme za ideálny...

A prečo sme sa rozhodli to riešiť najkomplikovanejším možným spôsobom, a to spraviť si hneď vlastné fitko a začať podnikať popri vysokej škole? Lebo sme boli príliš hlúpi, mladí a premotivovaní :))) Naozaj sa s Filipom nevieme presne zhodnúť na inej relevantnej odpovedi a táto nám prichádza paradoxne najrozumnejšia. Samozrejme musíme poďakovať aj človeku, partnerovi, ktorý do nás vložil dôveru, nakopol nás a zainvestoval, aby sme mohli projekt fitness centra zrealizovať.

Preto 14. januára 2013 otvorilo prvé fitness centrum EfectFit svoje brány v Ružovej doline 7 s dvoma osobnými trénermi, kamarátmi zo strednej školy a jasnou víziou- Dať klientom službu, ktorá je hodná skutočného osobného tréningu.

Adam Máčala

Páčil sa vám článok?

Spoznajte nás osobne! Prečítajte si ďalšie »

Prvý
tréning

Vyplňte jednoduchý formulár
Prvý krok k vášmu cieľu len za 20 sekúnd

Prvý tréning s osobným trénerom je u nás zadarmo a bez záväzkov. Prihláste sa naň prostredníctvom formuláru, telefonicky na 0905 339 959 alebo emailom na info@efectfit.sk. Čas a termín úvodného tréningu zladíme tak, aby vyhovoval obom stranám. Tešíme sa na vás! Viac info o úvodnom tréningu nájdete tu »

Filip
Komunikovať s Vami bude

Filip

0905 339 959 info@efectfit.sk po - pia 9:00-17:00
Michal, 39 rokov
"Odoslanie formulára bola pre mňa vtedy veľká výzva, strašne som sa bál a hanbil ísť do fitka. Už je to však takmer pol roka a určite neľutujem."
(Nezáväzná prihláška)

Privátne fitko

Obmedzená kapacita cvičiacich.

Bez viazanosti či zmlúv

Platíte, len keď cvičíte.